«Θερμή υποδοχή της Μίνα Γκάγκα στο ΠαΓΝΗ»

Written by on 3 Απριλίου 2023

Παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα των Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ και δίωρη στάση εργασίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο νοσοκομείο της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας

 

*Το Σωματείο Εργαζομένων κάνει λόγο για προεκλογική φιέστα εξαιτίας των εγκαινίων δύο νέων τμημάτων που προέρχονται από δωρεά του ιδρύματος Νιάρχος.

«Η κυβέρνηση μέσω της αν. Υπουργού Υγείας επιχειρεί να στήσει προεκλογικές φιέστες σε ένα νοσοκομείο με 600 κενές οργανικές θέσεις προσωπικού, με πάνω από 100 αποχωρήσεις εργαζομένων κάθε χρόνο που δεν αντικαθίστανται, με εργαζόμενους με ημερομηνία λήξης.

Όσο και να προσπαθούν να κάνουν τα στραβά μάτια στα τεράστια προβλήματα, δεν γίνεται να κρύψουν ότι ο μοναδικός αξονικός τομογράφος χαλάει συνεχώς και οι ασθενείς χρειάζεται να μεταφέρονται στο Βενιζέλειο για μια αξονική, ότι η αναμονή για τα τακτικά ραντεβού είναι τεράστια, ότι η λίστα αναμονής για χειρουργείο ξεπερνάει τα 6.000 άτομα μόνο για το ΠΑΓΝΗ» σημειώνει το Σωματείο.

 

* «Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας θα πρέπει να καταλάβει ότι η υγεία στην Κρήτη δεν έχει ανάγκη από επικοινωνιακές και προεκλογικές φιέστες» αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους και οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου.

 

* Τη σημερινή κινητοποίηση στηρίζει κι η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ν.Ρεθύμνου .

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist