Στο 1,20 -1,24 λεπτά το λίτρο η τιμή εκκίνησης του πετρελαίου θέρμανσης στο Ηράκλειο

Written by on 16 Οκτωβρίου 2024

Θα πάμε πετρέλαιο σε όποιον το ζητήσει, όπου κι αν βρίσκεται, ανεξαρτήτου παραγγελίας» λέει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βενζινοπωλών

Τα μεταφορικά αυξάνουν την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στην Κρήτη λέει στο Ράδιο 98,4 ο Πρόεδρος των Βενζινοπωλών Λυκούργος Σαμόλης με την τιμή  εκκίνησης στο 1,20 -1,24 λεπτά το λίτρο, ενώ στην ενδοχώρα του Ηρακλείου είναι ακριβότερο κατά περίπου τέσσερα λεπτά.

Επισημαίνει παράλληλα ότι η άρνηση της Κυβέρνησης να υιοθετήσει μέτρα όπως μείωση του ΕΦΚ για το πετρέλαιο κίνησης ή την απόδοση του επιδόματος θέρμανσης από την αντλία, πως οδηγεί σε αδιέξοδο χιλιάδες νοικοκυριά που κάνουν εκπτώσεις με τη θέρμανσή τους.

Το παραπάνω αποδεικνύουν και τα στοιχεία της Ομοσπονδίας που δείχνουν ότι πέρυσι η μείωση της ζήτησης σε συνδυασμό με τον ήπιο Χειμώνα για το Νότιο Αιγαίο έφθασε κοντά στο 50%.

Ο Λυκούργος Σαμόλης διαβεβαίωσε παράλληλα τους καταναλωτές ότι ανεξάρτητα της ποσότητας που θα παραγγείλει έκαστος, πως το πετρέλαιο θα φθάσει σε όλα τα νοικοκυριά όπου κι αν βρίσκονται.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist