Κυριάκος Θεοδοσάκης: «Μόνο στα λόγια η ενίσχυση του ΕΣΥ»

Written by on 16 Οκτωβρίου 2024

«Καυτοί για την υγεία Οκτώβριος και Νοέμβριος»

 

Πανυγειονομική πανελλαδική απεργία αύριο Πέμπτη 17 Οκτωβρίου από την ΠΟΕΔΗΝ και την ΟΕΝΓΕ για τις συνθήκες λειτουργίας των Νοσοκομείων,  και συγκέντρωση των εργαζομένων στην πύλη του ΠΑΓΝΗ.

«Η αναδόμηση, ανασύσταση, ανασύνταξη του Δημόσιο Χαρακτήρα της Υγείας» υπάρχει μόνο στα λόγια. Οι αποφάσεις κι οι πράξεις δυστυχώς για όλους, εργαζόμενους και πολίτες είναι εκ διαμέτρου αντίθετες» λέει στο Ράδιο 98.4 ο Πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ  Κυριάκος Θεοδοσάκης.

Επισήμανε ότι στον ίδιο χώρο δεν μπορούν να λειτουργήσουν Δημόσιος και ιδιωτικός Φορέας και μίλησε για τις πολύ δύσκολες συνθήκες που βιώνουν άπαντες σε ένα νοσοκομείο που με τη γνώση και την ψυχή που διαθέτουν στο σύνολο τους θα μπορούσαν να εκτινάξουν στα ύψη τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Μίλησε για τη λάθος πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση και το νέο γύρο κινητοποιήσεων που τρέχει για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Παράλληλα το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ καλεί όλα τα σωματεία και τους φορείς του Ηρακλείου σε σύσκεψη τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, για τα οξυμένα προβλήματα στον χώρο της υγείας.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist