Γρηγόρης Καλαγιάς : Η Κάρλα φέρνει β΄ημίχρονο πλημμυρών

Written by on 14 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Γρηγόρης Καλαγιάς ,  άλλοτε ανώτατος αξιωματικός της Π.Α.και  του ΓΕΕΘΑ και τέως Υπεύθυνου Πληροφόρησης της Πολιτειακής και Πολιτικής ηγεσίας της χώρας και Δημοτικό Σύμβουλο στο Δήμο Αγιάς, εξήγησε σήμερα στον 98.4 γιατί ο δεύτερος γύρος πλημμυρών έρχεται από τις τεράστιες ποσότητες νερού που συγκεντρώνονται στη Κάρλα και όχι  μόνο στο τεχνητό τμήμα της αλλά σε όλο το εύρος της πάλαι ποτέ λίμνης που αποξηράθηκε.

Είπε ότι τα πλημμυρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και πως τα νερά θα φθάσουν έως το Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, όπου και η βάση ελικοπτέρων  με τις τεράστιες ζημιές στις εγκαταστάσεις της.  Ταυτόχρονα σε αυτή την συνομιλία ,ο Γιώργος Σαχίνης παρέθεσε ανάρτηση από τον επίσημο ιστότοπο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου στις 28 Απριλίου του 2023, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ο Πρόεδρος του ΟΑΣΠ, σε ημερίδα, μιλούσαν για περιφέρεια πρότυπο στην αντιμετώπιση έκτακτων φυσικών φαινομένων, με πρωτόκολλα και αντιπλημμυρικά έργα πρότυπο για όλη την Ελλάδα.

 

Το σχετικό link των πανηγυρισμών προ 6μήνου για την Περιφέρεια Θεσσαλίας ως πρότυπο στην αντιμετώπιση έκτακτων φυσικών φαινομένων :

 

https://www.thessaly.gov.gr/enimerosi/deltiotypou/46124

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist