Γ. Αλογδιανάκης : Το εκρηκτικό δημογραφικό πρόβλημα και μια ημερίδα προβληματισμού

Written by on 15 Οκτωβρίου 2024

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας Γιώργος Αλογδιανάκης , μιλάει στον 98.4, για τις εκρηκτικές διαστάσεις του δημογραφικού προβλήματος στην Ελλάδα.

Αφορμή η ημερίδα που οργανώνεται αύριο στις 7 το απόγευμα στα Χανιά, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας.

Όπως διευκρινίζει ο κ. Αλογδιανάκης, με σκοπό την ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στο σημαντικό ζήτημα της υπογεννητικότητας το Ιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Θρησκεία και Παιδεία», του Παν/μίου Κρήτης και του Αριστοτέλειου Παν/μίου Θεσσαλονίκης, και ο Σύλλογος Εργαζομένων Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην Κρήτη συνδιοργανώνουν επιστημονική ημερίδα με θέμα«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας: Εθνικές Προκλήσεις και Προτάσεις Αντιμετώπισης.

Στόχοι της ημερίδας αποτελούν αφενός η καλύτερη ενημέρωση για το δημογραφικό πρόβλημα και τις συνέπειές του αφετέρου η διατύπωση προτάσεων για την αντιμετώπισή του.

Κύριοι ομιλητές θα είναι οι: Βύρων Κοτζαμάνης, Καθηγητής Παν/μίου Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Γρίβας, Καθηγητής Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Αναστάσιος Λαυρέντζος, Αναλυτής και Διδάσκων σε Α.Ε.Ι., Γιώργος Φίλης, Καθηγητής Ledra College, Δημήτριος Κοντός, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist