Εκλογές ΠΑΣΟΚ

Written by on 7 Οκτωβρίου 2024

Λάμπρος Αντωνόπουλος: «Καλούμε ξανά τα μέλη και τους φίλους μας να ψηφίσουν στο δεύτερο γύρο»

«Πολιτικά ο καθένας μπορεί να ψηφίσει ότι κρίνει – Δεν υπάρχουν γραμμές»

Κάλεσμα από το Γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου Λάμπρο Αντωνόπουλο μέσω του Ράδιο 98.4 στα μέλη και τους φίλους του κινήματος να προσέλθουν στις κάλπες και την ερχόμενη Κυριακή, με το ΠΑΣΟΚ κατά τον ίδιο να είναι η μόνη αξιόπιστη αντιπολίτευση, ως κόμμα εξουσίας, απέναντι στην Κυβέρνηση.

Αναφορές του ιδίου στις προκλήσεις της κοινωνίας στο εσωτερικό και στους κινδύνους από τη γειτονιά μας εξαιτίας της ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή.

Σε ότι έχει να κάνει με τις περίφημες «γραμμές» για το δεύτερο γύρο είπε ότι και βέβαια πολιτικά οι ψηφίσαντες είναι ελεύθεροι να πράξουν αυτό που εκείνοι κρίνουν.

Κώστας Φασουλάκης: «Το ισχυρό ΠΑΣΟΚ μόνη αξιόπιστη αντιπολίτευση στη Βουλή»

«Αντίπαλος μας η πολιτική της ΝΔ κατά προβλήματα του κόσμου έναντι της ακρίβειας και της κατάρρευσης του κοινωνικού κράτους»

 

Στο ισχυρό μήνυμα που έδωσαν οι χιλιάδες ψηφίσαντες κατά τον πρώτο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης αναφέρθηκε μιλώντας στο Ράδιο 98.4 το μέλος της ΚΕ Κώστας Φασουλάκης.

Αναφέρθηκε στο ρόλο του ΠΑΣΟΚ ως κόμμα εξουσίας, στις ανάγκες των Ελλήνων, την Οικονομία, την Κοινωνική Πρόνοια, και την ανάγκη ενίσχυσης της δύναμης του, ως τη μόνη αξιόπιστη αντιπολίτευση στη Βουλή απέναντι στην Πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist