Δ. Κουρέτας: Η υγιεινή διατροφή ασπίδα στους ιούς
Written by Γιώργος Σαχίνης on 28 Φεβρουαρίου 2020
Εξόχως ενδιαφέρουσα η συνέντευξη του καθηγητή Βιοχημείας- Βιοτεχνολογίας Δημήτρη Κουρέτα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τις διατροφικές μας συνήθειες και την ενίσχυση του οργανισμού μας μέσα από τις τροφές που καταναλώνουμε. Ο συνδυασμός φυτικής τροφής , γαλακτοκομικών ζύμωσης και ελαφριάς σωματικής άσκησης θωρακίζει τον ανθρώπινο οργανισμό, αυξάνοντας κατά 50% την ασπίδα προστασίας απέναντι σε φαινόμενα όπως οι κορωνοϊοί.