Ενημέρωση για τα δεδομένα της Πολιτικής Προστασίας στο Ηράκλειο προληπτικά
Written by Αγγέλα Δουλγεράκη on 4 Φεβρουαρίου 2025
«Όλα γίνονται με ψυχραιμία, χωρίς να υπάρχει κάτι το οποίο αυτή τη στιγμή να μας ανησυχεί. Όμως, είναι απολύτως αναγκαίο να είμαστε σε ετοιμότητα» λέει ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός
Εκατοντάδες οι σεισμικές δονήσεις των τελευταίων ημερών στις Κυκλάδες.
Περίπου 6.000 άτομα επέλεξαν να φύγουν από τα νησιά. Παρέμβαση της Κυβέρνησης για τις τιμές των εισιτηρίων.
*Ψυχραιμία συνέστησε ο Πρωθυπουργός. Νέα διυπουργική σύσκεψη σήμερα για την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού.
*Μελετάται το φαινόμενο από τους σεισμολόγους. Στις Κυκλάδες εντός των ημερών μηχανικοί του ΤΕΕ για τον έλεγχο των Σχολείων τα οποία θα είναι κλειστά μέχρι την Παρασκευή.
*Ενημέρωση για τα δεδομένα της Πολιτικής Προστασίας στο Ηράκλειο, προληπτικά, από τους Μανόλη Χαιρέτη Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Γιώργο Ταβερναράκη Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΑΚ, Γιάννη Λεονταράκη Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Κρήτης, μέσω του Ράδιο 98.4.
Σε ετοιμότητα είναι ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου δήλωσε ο Αλέξης Καλοκαιρινός, μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, ενώ στην ιστοσελίδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου είναι αναρτημένα όλα τα σημεία καταφυγής.
«Όλα γίνονται με ψυχραιμία, χωρίς να υπάρχει κάτι το οποίο αυτή τη στιγμή να μας ανησυχεί. Όμως, είναι απολύτως αναγκαίο να είμαστε σε ετοιμότητα», λέει ο Δήμαρχος.