Χάρης Μαμουλάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εδώ»

Written by on 22 Οκτωβρίου 2024

«Εξόχως δύσκολη η κατάσταση -Άμεσα πρέπει να βγούμε από την εσωστρέφεια – Εχθρικό το κλίμα που καταγράφεται μεταξύ κάποιων  στελεχών αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ» διαμηνύει ο Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης

Να πέσουν οι τόνοι κι ο ΣΥΡΙΔΑ να επανακτήσει το ρόλο που του αρμόζει ως Αξιωματική Αντιπολίτευση ζητά ο Βουλευτής μιλώντας στο Ράδιο 98.4, καθώς η εσωστρέφεια του τελευταίου χρόνου δεν αφήνει να αναδειχθεί η προσπάθεια που γίνεται προς όφελος των  πολιτών.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι αν δεν ξεπεραστούν γρήγορα τα όποια εμπόδια απλά θα τους ξεπεράσουν οι εξελίξεις. Ζητά όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους όχι μόνο για την κεντροαριστερά αλλά και για τη χώρα.

Λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τελειώσει ως πολιτική οντότητα, πως η προσθήκη του κου Κασσελάκη δημιούργησε μια νέα συνθήκη που τελικά δεν βοήθησε προς την εκτόνωση της τοξικότητας και της εσωστρέφειας και πως ο ΣΥΡΙΖΑ που εξελίσσεται πρέπει να εκπέμψει επιτέλους μια υγιή εικόνα.

«Είμαι από τις φωνές με ήπια παρέμβαση θέλοντας να είμαι μέρος της λύσης κι όχι του προβλήματος» επισημαίνει.

«Ο κόσμος μας ζητά να λυθούν τα προβλήματα του» προσθέτει.

Αναφορικά με την Κοινοβουλευτική παρέμβαση του για την ΑΑΔΕ σημειώνει ότι η ταλαιπωρία των πολιτών είναι και διαδικτυακή, ώστε να διεκπεραιώσει θέματά του με τους ίδιους τους εργαζόμενους στην υπηρεσία να επισημαίνουν τα προβλήματα υποστελέχωσης της.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist