Γιάννης Λεονταράκης: «Ραντάρ καιρού διεκδικεί η Περιφέρεια»

Written by on 21 Οκτωβρίου 2024

Πλήρως εξοπλισμένη η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών στο νησί και στο Νότιο Αιγαίο

Πλήρως εξοπλισμένη η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης με ότι απαιτείται σε υλικοτεχνική υποδομή, για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, λέει στο ράδιο 98.4 ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Λεονταράκης.

«Ο σεισμός του Αρκαλοχωρίου το 2021 μας έδειξε τι μας λείπει» ανέφερε ενδεικτικά. Τα εφόδια κατά τον ίδιο προορίζονται για να καλύψουν όποτε κι αν χρειαστεί ανάγκες της Κρήτης και νησιών του Νότιου Αιγαίου.  Περιλαμβάνουν από σκηνές και ράντζα, κλινοσκεπάσματα και ρουχισμό όπως και ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Στις προτάσεις της Πολιτικής Προστασίας περιλαμβάνεται παράλληλα η προμήθεια ραντάρ καιρού που δεν διαθέτει το νησί που σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό του νησιού να δίνει στο χρόνο που απαιτείται τα στοιχεία εναλλαγής του καιρού για την ασφάλεια των πολιτών και τη δράση της Πολιτικής Προστασίας.

Αναφορικά με τις καιρικές συνθήκες ο Γιάννης Λεονταράκης μιλά για τα προβλήματα στο σύνολο του Πρωτογενή τομέα.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist