Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και το φιάσκο του Ελληνικού FBI από τους Κώστα Πικραμένο και Φεντερίκο Καράσκο

Written by on 18 Οκτωβρίου 2024

Η πολιτική σημασία του θανάτου του ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ για το σήμερα και το αύριο του πολέμου στην περιοχή, στις αναφορές των Κώστα Πικραμένου (Διευθυντής Ερευνών της CP Consulting (εταιρία εκπόνησης στρατηγικών μελετών) με έδρα τη Μασσαλία, εμπειρογνώμονα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για θέματα Τουρκίας, Υπηρεσιών Πληροφοριών και Πολιτικού Ισλάμ, και Φεντερίκο Καράσκο, Ειδικού σε θέματα κυβερνο-ασφάλειας, στο Ράδιο 98.4 και στο Γιώργο Σαχίνη.

Οι δύο καλεσμένοι μίλησαν επίσης για το πρωτοφανές φιάσκο διαρροής των ονομάτων όλων όσων θα στελεχώσουν το Ελληνικό FBI Εντωμεταξύ, παρουσιάζεται στο Ηράκλειο το νέο Βιβλίο του Κώστα Πικραμένου με τίτλο: «ΚΥΠΡΟΣ – Το νησί των κατασκόπων».

Υπενθυμίζεται ότι τα 50 χρόνια εισβολής και κατοχής της Κύπρου αποτέλεσαν την αφορμή για την έκδοση του βιβλίου. Πρόκειται για την δράση των Μυστικών Υπηρεσιών διαφόρων κρατών επί του Κυπριακού εδάφους αλλά όχι απαραίτητα κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ξεκινώντας από τα τέλη της δεκαετίας του 1940 φτάνοντας μέχρι σήμερα.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist