Δριμεία κριτική Δημήτρη Βρύσαλη στην πολιτική για την υγεία

Written by on 17 Οκτωβρίου 2024

Στους δρόμους σήμερα οι εργαζόμενοι στην υγεία

Πανυγειονομική πανελλαδική απεργία σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου από την ΠΟΕΔΗΝ και την ΟΕΝΓΕ για τις συνθήκες λειτουργίας των Νοσοκομείων,  συμβολική κατάληψη του Υπουργείου Υγείας και συγκεντρώσεις  των εργαζομένων στις πύλες των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων της Κρήτης.

Παράλληλα ο Πρόεδρος του Σωματείου Δημήτρης Βρύσαλης καλεί όλα τα σωματεία και τους φορείς του Ηρακλείου σε σύσκεψη τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, ενόψει του Παγκρήτιου Συλλαλητηρίου στις 6 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο.

*Βαριές «καμπάνες» και ποινές διοικητικού χαρακτήρα περιμένουν τους γιατρούς που συνεργάζονται με τον ΕΟΠΥΥ και υπερσυνταγογραφούν φάρμακα, διεμήνυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τους ελέγχους να επεκτείνονται και στις διαγνωστικές εξετάσεις.

Δριμεία η κριτική Δημήτρη Βρύσαλη για την πολιτική που ακολουθείται και τη θέση Άδωνι Γεωργιάδη επισημαίνοντας ότι πρώτα υπερασπίζονται το Φάρμακο – εμπόρευμα και μετά παριστάνουν τους …έκπληκτους από τις συνέπειες αυτής της εμπορευματοποίησης.

«Ο υπουργός Εμπορίας της Υγείας και του Φαρμάκου έγινε ξαφνικά Ρομπέν των Δασών και υπερασπιστής της νομιμότητας;

Τέτοια φαινόμενα έχουν την υπογραφή της πολιτικής που επιτρέπει σε βιομηχανίες να θησαυρίζουν στην πλάτη του λαού, και πάνω σ’ αυτό το έδαφος ξεφυτρώνουν και περιπτώσεις όπως των ψεύτικων συνταγών, ώστε διάφορα κυκλώματα να ρουφάνε χρήμα από τα ασφαλιστικά ταμεία» προσθέτει , προσθέτει το Μέλος της ΠΟΕΔΗΝ και Περιφερειακός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist