Γεωργία Μηλάκη: «Αγωνιζόμαστε κατά της έμφυλης βίας και του σχολικού εκφοβισμού»

Written by on 15 Οκτωβρίου 2024

Περιφέρεια πρότυπο σε Εθνικό επίπεδο με τις περισσότερες σε αριθμό και ποιότητα κοινωνικές δράσεις, ανάμεσα στους οργανισμούς τοπικής Αυτοδιοίκησης της χώρας, αναδεικνύεται η Περιφέρεια Κρήτης από την Γενική Γραμματεία Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η ανακοίνωση της “πρωτιάς” της Περιφέρειας Κρήτης προκύπτει από τα στοιχεία της ετήσιας έκθεσης 2023 για την “Εφαρμογή των Πολιτικών Ισότητας των Φύλων στους Δήμους και τις Περιφέρειες της Γενικής Γραμματείας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Ολοκληρώθηκε επίσης ο 4ος Κύκλος των Ενημερωτικών Δράσεων της Περιφέρειας Κρήτης για την πρόληψη του σχολικού εκφοβισμού και της διαδικτυακής παρενόχλησης και κακοποίησης παιδιών και εφήβων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και τον ψυχο-λόγο Γεώργιο Νάκο, τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Λασιθίου από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου 2024 σε σχολικές μονάδες, δήμους και πολιτιστικούς συλλόγους στον Άγιο Νικόλαο και την Ιεράπετρα.

«Δεν μένουμε απλοί θεατές στα παραπάνω. Αγωνιζόμαστε για την αντιμετώπιση των φαινομένων», λέει στο ράδιο 98.4 η Αντιπεριφερειάρχης Γεωργία Μηλάκη.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist