ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Να αφήσουν τις εξυπνάδες Δήμοι και Κυβέρνηση με τους συμβασιούχους»

Written by on 3 Απριλίου 2023

«Να γίνει άμεσα η μονιμοποίηση τους»

 

48ωρη απεργία από χθες βράδυ των παρατασιούχων – συμβασιούχων των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού και συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα έξω από το Εργατικό Κέντρο,

Την οποία στηρίζουν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ).

48ωρη απεργία τις ίδιες μέρες και ώρες, κήρυξαν επίσης οι Σύλλογοι Καθαριότητας και Εργατοτεχνιτών Δήμου Ηρακλείου την οποία στηρίζουν ο Σύλλογος Διοικητικών Υπαλλήλων ν. Ηρακλείου και ο Σύλλογος Περιφερειακών ν. Ηρακλείου.

«Με πολιτική βούληση μπορεί να σταματήσει η ομηρία τόσων εργαζόμενων κι εφόσον καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες» η θέση του Προέδρου στην Καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου και μέλους του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ Μιχάλη Καρασάββα στον 98.4.

«Να αφήσουν τις εξυπνάδες άπαντες καθώς το διάστημα που ακολουθεί θα είναι δύσκολο σε πανελλαδικό επίπεδο» η θέση του Προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκου Τράκα. Στο ίδιο κάδρο κατά τον ίδιο βρίσκονται Δήμοι – Κυβέρνηση, ενώ απαιτείται να πάρουν θέση ΚΕΔΕ και ΠΕΔ.

Τη Μ. Δευτέρα ακολουθεί 24ωρη απεργία των εργαζομένων στους ΟΤΑ της χώρας, η συνάντηση των εκπροσώπων τους στην Αθήνα και η λήψη αποφάσεων για την περαιτέρω στάση τους.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist